Het is niet mogelijk om een Bluetooth speaker rechtstreeks te koppelen aan de LS-500 platenspeler. Deze platenspeler is alleen uitgerust met een Bluetooth ontvangstmodule. Dit betekent dat je wel apparaten zoals je smartphone kunt verbinden met de LS-500 om muziek te streamen vanaf je telefoon die vervolgens via de speakers van de platenspeler afgespeeld wordt, maar het systeem ondersteunt geen uitgaande Bluetooth verbindingen naar externe speakers.