Het verheugt me te horen dat je geïnteresseerd bent in het aansluiten van je iPhone/android  op de LENCO SCD-550RD. We hebben de radio er even bij gepakt en ik zal je stap voor stap door het proces leiden.
  1. Plaats de radio op een stabiele ondergrond en zet hem aan door de knop aan de linkerkant in te schakelen. Zorg ervoor dat de modus is ingesteld op "FM stereo cd/usb/bt/aux".
  2. Zodra de radio is ingeschakeld, kun je met de afspeelknop ( playknop >ll) schakelen tussen de verschillende modi. Druk op de knop totdat je de modus "BT" bereikt, wat staat voor Bluetooth.
  3. Nu is het tijd om je iPhone in te schakelen en naar de Bluetooth-instellingen te gaan. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone. Mocht de SDD-550 niet erbij staan, schakel je bluetooth even aan en uit.
  4. Wanneer je de Bluetooth-instellingen op je iPhone hebt geopend, zou je de LENCO SCD-550RD moeten zien verschijnen in de lijst met beschikbare apparaten. Tik op de naam van de radio om verbinding te maken.
  5. Zodra de verbinding is geslaagd, zou je een bevestigingsgeluid moeten horen van zowel de radio als je iPhone. Vanaf dat moment kun je draadloos muziek streamen vanaf je iPhone naar de radio.
En dat is het! Als je nog vragen hebt of als er iets niet duidelijk is, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen.We helpen je graag verder.