U mag de App '' RPM Speed & Wow '' downloaden die zal u nodig hebben om de juiste snelheid in te stellen.

Foto 1

Foto 2 laat uw zien welke opening u moet hebben. U zal ook een kleine - (platte) schroeven draaier nodig hebben.

U mag de platen speler neerleggen zoals u kunt zien in foto 3 & 4

vervolgens mag u de telefoon met de app op de platen speler leggen.

U kunt dan met het schroeven draaiertje ( niet te hard drukken , maar u zult merken dat hij in de schroef zit als u een klein beetje veerstand voelt)draaien tot u de Juiste RPM snelheid heeft gevonden.