V: Hoe kan ik de datum en tijd automatisch bijwerken op de SCD-6000?

A: De datum en tijd kunnen automatisch worden bijgewerkt via een verbinding. Wanneer u van batterij- naar netstroom overschakelt of omgekeerd, en de CD-speler inschakelt, zal deze naar een verbinding zoeken en de tijd en datum instellen.

V: Waar kan ik de automatische tijdinstellingen vinden?

A: Ga naar de tijdinstellingen. Daar zou u de optie voor automatische updates moeten zien. In deze instelling ziet u opties zoals FM, DAB, Internetradio of Uit.

V: Welke optie moet ik kiezen voor automatische tijdupdates?

A: Als uw CD-speler een WLAN-verbinding heeft, raden wij aan om de optie "Internet" te kiezen. Als dit niet het geval is, kies dan de DAB-optie.

V: Wat moet ik doen als de automatische update niet werkt?

A: Probeer de verbinding van de CD-speler te controleren en zorg ervoor dat deze correct is ingesteld voor de gekozen optie (WLAN of DAB).