Als uw platenspeler geen platen lijkt op te nemen op Windows 10, zijn er een paar stappen die u kunt nemen om het probleem op te lossen.

1. Controleer de privacy-instellingen van Windows 10:

Mogelijk zijn er privacy-instellingen in Windows 10 die het opnemen van audio door apps zoals Audacity belemmeren. Controleer of de privacy-instellingen voor het gebruik van de microfoon door apps zijn ingeschakeld. Om dit te controleren, ga naar Instellingen > Privacy > Microfoon en zorg ervoor dat de optie "Toestaan dat apps toegang hebben tot uw microfoon" is ingeschakeld.

2. Controleer de instellingen in Audacity:

Controleer of de juiste invoerbron is geselecteerd in Audacity. Ga naar Edit > Preferences > Devices en controleer of de juiste microfoon of audiointerface is geselecteerd als invoerapparaat.