Indien U een slechte / geen ontvangst heeft met Uw afstandsbediening verzoeken wij U eerst nieuwe batterijen te gebruiken. Indien dit probleem blijft bestaan kan U heel eenvoudig testen of het probleem aan uw afstandsbediening of aan de ontvanger in Uw apparaat ligt.

U dient hiervoor te beschikken over een mobiele telefoon / smartphone met een camera functie.

* opent U de Camera app op uw telefoon

* houdt deze gericht op de Infrarood ontvanger van de afstandsbediening

* druk knoppen op uw afstandsbediening en kijk hierbij op het display van Uw telefoon om te testen of het infrarood led van de afstandsbediening licht weergeeft.

Is dit het geval dan is uw afstandsbediening in orde en ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk aan de ontvanger in Uw apparaat.

Houdt U er wel rekening mee dat een Infrarood signaal altijd een direct contact moet maken met de ontvanger.

Opmerking deze "truc" functioneert niet bij Apple producten alleen maar Android