Waarschijnlijk heeft u het volume van de platenspeler hoog gezet, en het volume van het bluetooth apparaat dat verbonden is met de speakers laag (bijvoorbeeld een mobiel)

Wat er nu gebeurt is dat de platenspeler een zwak signaal krijgt als input omdat het een laag volume is, dit ziet hij als geen input en gaat dus op stand by.

U kunt het beste het volume van de speakers iets zachter te zetten en het volume van uw andere apparaat harder zetten.

Zo blijft het daadwerkelijke volume gelijk allen krijgt de platenspeler een sterker signaal binnen door het hogere volume van het verbonden apparaat.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd via ons contactformulier contact met ons opnemen.