Aansluiten HDMI ARC kabel:

1. Sluit de HDMI ARC-kabel aan op de TV-poort met het label HDMI ARC.

2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de HDMI-uitgang van het compatibele LENCO SB-08x geluidssysteem of de SBW-800

3. Zorg ervoor dat u de HDMI CEC functie inschakelt. Op Samsung-apparaten wordt dit ook Anynet+ genoemd en is het standaard ingeschakeld.

4. Stel het geluidssysteem in op HDMI ARC of (HD) D.IN als signaalbron. Voor Samsung-tv's wijzigt u nog de volgende instellingen:

Smart TV van 2018 en 2017 (N-serie, M-serie en QLED-serie).

1. Open Home > Instellingen > Geluid > Geluidsweergave.

2. Selecteer in de lijst Ontvanger (HDMI).

2016 Smart TV (K-serie)

1. Open Home > Instellingen > Geluid > Luidsprekerinstellingen.

2. Selecteer Ontvanger (HDMI).

2015 Smart TV (J-serie)

1. Open Menu > Geluid > Luidsprekerlijst.

2. Selecteert de ontvanger (HDMI).

2013-2014 Smart TV (F-/H-serie)

1. Open Menu > Geluid > Luidsprekerinstellingen.

2. Zet de geluidsweergave van de TV op Ontvanger.

Smart TV van 2011 tot 2012 (D-/E-serie)

1. Open Menu > Systeem > Anynet+ (HDMI-CEC).

2. Stelt de ontvangersfunctie in op Aan.

OPMERKING: U kunt de ARC-functie niet gebruiken met een inferieure kabel zonder hogesnelheidslabel.

HDMI-kabels zijn compatibel met ARC vanaf versie 1.4.

Moderne TV's hebben ENKEL een ARC-compatibele ingang (meestal met ARC op de ingang gemerkt).

Gebruik deze ALLEEN voor de verbinding met de LENCO subwoofer.