Vrijwel alle Xemio's op dit moment hebben de mogelijkheid om playlists te openen van het betandsformaat .m3u.

Dit is een open standaard voor playlists en kunt u op verschillende manieren aanmaken en beheren.

Als dit bij u niet bekend is, kunt u het programma playlist creator gebruiken:

https://playlist-creator.en.uptodown.com/windows

U zult eerst de muziek naar uw xemio moeten verplaatsen. Als de muziek eenmaal hierop staat, kunt u het opnemen in een playlist en ook rangschikken zoals uzelf wenst. Als u daarna de list opslaat in de root van uw Xemio, kunt u deze oproepen vanuit het afspeel menu van uw Xemio zelf. Het is mogelijk meerdere Playlists op te slaan en deze om de beurt te selecteren.