Bij gebruik van de USB-functie van jouw Lenco product is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de opslagcapaciteit van de USB-stick. De meeste producten accepteren geen USB-sticks met een opslagcapaciteit groter dan 64 GB. De mogelijkheid bestaat dat jouw product een dergelijke USB-stick wel accepteerd maar we garanderen enkel tot 64 GB.

Daarnaast is het belangrijk om de USB-stick op uw computer te formaten naar bestandsformaat FAT32.

Als hulp voor het correct en eenvoudig formatteren naar FAT-32 kunt u in deze FAQ het programma GUIformat downloaden.