Een Lenco Diverso-700 werkt eigenlijk voornamelijk met WIFI. Mocht jij toch gebruik willen maken van een RJ45 aansluiting dan is dat meestel mogelijk door een RJ45 adapter aan te sluiten op de OTG USB input van de Diverso. Let wel: de adapter moet dan wel Android ondersteunen.

Wij bieden de betreffende adapters niet aan en kunnen dit verder ook niet ondersteunen omdat wij hier zelf niet mee werken. De adapters zijn bij verschillende aanbieders online verkrijgbaar.