Het kan frustrerend zijn als uw platenspeler tijdens het gebruik plotseling stopt. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen om mogelijke eenvoudige problemen te verhelpen voordat u overgaat tot het aanmelden van uw apparaat voor reparatie:

Controleer de stroomvoorziening:

Zorg ervoor dat de platenspeler correct is aangesloten en dat alle kabels stevig vastzitten. Probeer een ander stopcontact om een mogelijk defect stopcontact uit te sluiten.

Reset de platenspeler:

Schakel de platenspeler uit, wacht enkele minuten en schakel hem dan weer in. Dit kan soms kleine storingen in het systeem oplossen.

Test met een andere plaat:

Probeer een andere plaat om uit te sluiten dat het probleem bij een specifieke plaat ligt. Sommige platen kunnen beschadigd zijn of te zwaar voor het apparaat.

Als na het doorlopen van deze stappen het probleem aanhoudt, raden wij u aan de platenspeler ter reparatie aan te melden. U kunt de reparatie aanmelden op onze website.

We staan klaar om u te helpen en zorgen dat uw platenspeler weer perfect functioneert.