Onze DVP/TFT apparaten met ingebouwde DVB-T2 tuner kunnen overweg met verschillende codec’s als H264, H265, DivX Mpeg2, XVID MPEG4.

De mooiste film krijgt u met de volgende maximale instelling:

• Codec H265

• MKV of MP4 formaat

• AAC geluid

• maximale resolutie 1920x1080

Mocht uw gebruikte converter of film niet aan deze eisen voldoen dan adviseren wij “format factory” om dit mee te converteren. Dit is te downloaden op:

format-factory.nl.softonic.com/

*Let op, tijdens de installatie vraagt hij om 2 reclame programma’s mee te installeren, deze hoeft u niet te accepteren.