Een Xemio met Bluetooth, bijvoorbeeld de Lenco Xemio-768bt, kan ook muziek afspelen via bijvoorbeeld een Bluetooth headphone. Echter kan via Bluetooth geen muziek worden afgespeeld uit specifieke mappen (mappen die met behulp van de nieuwe firmware aangemaakt kunnen worden op de Xemio). De xemio speelt dan alleen af vanuit het totale scale aan bestanden op de Xemio of de ingevoegde SD-kaart. Via een wired headphone is het wel mogelijk om af te spelen uit mappen, dit verschil komt door het ontbreken van deze functionaliteit op het gebied van Bluetooth in de Xemio.