DVP-9413, DVP-1063, DVP-125, DVP-1273 en DVP-9463

Deze portable DVD-spelers bieden de mogelijkheid om de DVB-T2 beelden via de HDMI-out door te zetten naar een extern afspeelscherm, zoals een TV. Je selecteert dan op je televisie ''HDMI' in" als bron.

Het is ook mogelijk om de portable dvd-player te gebruiken als afspeelbron voor bijvoorbeeld je TV. Je sluit de speler dan via de AV-out aan op de scart of AV-in van je TV. Je gebruikt dan op je TV de afspeelbron AV. Hebt u niet een correcte AV kabel? deze is te verkrijgen in onze webshop. https://www.lenco.com/nl_nl/jack-av-cable-voor-tft-1026.html?sqr=av&