Je kunt de schermen met elkaar verbinden doormiddel van de kabel die is meegeleverd. Dit is een kabel met aan elke kant een plugje, hiermee worden beeld en geluid overgedragen van van scherm A (voorzien van DVD-player) naar scherm B.

Het onderstaande voorbeeld betreft de MES-403. Het kan dat de in- en output op een andere plek zitten en de nummers dus niet kloppen, de werkwijze is echter gelijk.

In scherm A gebruik je de output met nr. 4 en bij scherm B gebruik je de input met nr. 17.