Voor het beste geluidsresultaat bij het gebruik van uw PA-360 luidsprekers met een externe bron zoals een smartphone, is het belangrijk om de volgende stappen te volgen:

Maximaliseer het volume van uw smartphone

Zet de volumeregeling van uw telefoon op het maximale niveau. Dit versterkt het Bluetooth-signaal dat naar de luidsprekers van de PA-360 wordt verzonden.

Voorkom automatische standby-modus:

Een te laag volume kan ertoe leiden dat de luidsprekers na 20 minuten automatisch overschakelen naar de standby-modus. Dit gebeurt omdat de Bluetooth-ontvanger mogelijk detecteert dat er geen actieve signalen meer zijn.

Door deze stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw PA-360 luidsprekers optimaal werken en het risico op ongewenste onderbrekingen minimaliseren.

Zo geniet u steeds van de beste geluidskwaliteit bij het streamen van muziek via uw smartphone.