Hier kunt U de instructies vinden om Uw DVP te bevestigen indien U ingebouwde hoofdsteunen heeft of waarbij de stangen van Uw hoofdsteunen te dik zijn voor de meegeleverde kunststof hoofdsteunhouders.

de benodigde artikelen vind U hier:

https://www.lenco.com/nl/products/riem-breed-zwart?_pos=1&_sid=a71534a50&_ss=r

https://www.lenco.com/de/products/riem-smal-zwart?_pos=12&_sid=8c4808d14&_ss=r

1. Gebruik de smalle riem om deze door de bevestigenpunten te voeren.

2. Nu dient U het smalle riempje door de lus te halen van de bredere riem. De lus moet naar het toestel gericht zijn.

3. vervolgens voert U de smalle riem door het tweede bevestigingspunt.

4. Klaar! Nu kunt U het apparaat correct aan Uw hoofdsteun bevestigen.