Indien U uw Lenco TV met Ziggo wilt gebruiken dient U de juiste frequenties in te stellen. Via deze instructies kunt U de Ziggo zenders instellen op Uw TV:

Ziggo zenders instellen DVL/LED tv’s

Neem de gegevens over van de check via de onderstaande Link;

https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/digitale-tv/activeringscode-frequentie-netwerk-id-instellen#/zonder-mediabox-of-ci+-module/

NETWERK ID:

FREQUENTIE:

SYMBOL-RATE:

Je hoeft niet meer ATV+DTV te kiezen omdat in de meeste regios de analoge tv is uitgeschakeld.

vervolgens via OK Start de zenderzoekfunctie starten. Na het scannen (wat een tijdje in beslag kan nemen) Zie je de zenders verschijnen in de volgorde die Ziggo hanteert.

Voor de zenders met een sleuteltje heb je een CI+ kaart nodig van ziggo. Deze zal apart aangeschaft moeten worden.