De handleiding van onze CR-740 heeft een fout m.b.t. het instellen van ALRAM. Hierbij de wijziging:

Het alarm instellen

1. Zorg ervoor dat de klok is uitgeschakeld. Houd de AL1-knop ingedrukt totdat het display begint te knipperen.
Druk op de knoppen << I of I >> om de gewenste alarmtoon te selecteren: zoemer (bb), cd (cd) of de FM-radio (88.0).
Druk vervolgens op AL1 om de instelling te bevestigen.
- Als u de FM-radio hebt geselecteerd, moet u eerst een volledige scan hebben gemaakt (zie het gedeelte FM-radio), druk op de knoppen << I of I >> om een van de opgeslagen voorinstellingen / frequenties te selecteren en druk op AL1 om te bevestigen. Stel de alarmuren in met de knoppen << I of I >>, druk op AL1 om te bevestigen. Nu kunt u de minuten instellen met de knoppen << I of I >>, druk op AL1 om te bevestigen. De alarmconfiguratie is voltooid (u ziet de huidige tijd op het scherm).
- Als u de cd-speler gebruikt, zorg er dan voor dat er een cd in het apparaat is geladen, druk op de knoppen << I of I >> om de cd-track te selecteren. Stel de alarmuren in met de knoppen << I of I >>, druk op AL1 om te bevestigen. Nu kunt u de minuten instellen met de knoppen << I of I >>, druk op AL1 om te bevestigen. De alarmconfiguratie is voltooid (u ziet de huidige tijd op het scherm).
- Bij gebruik van het klokgeluid "bb" (zoemer). Stel de alarmuren in met de knoppen << I of I >>, druk op AL1 om te bevestigen. Nu kunt u de minuten instellen met de knoppen << I of I >>, druk op AL1 om te bevestigen. De alarmconfiguratie is voltooid (u ziet de huidige tijd op het scherm).