Het is met de Lenco CR-18 en CR-19 mogelijk om de helderheid van het scherm te dimmen en te verhelderen. Een helder scherm is fijn om 's avonds en 's nachts de tijd goed te kunnen zien maar zodra u gaat slapen is het wenselijk om het licht te dimmen.

Helaas is in de handleiding van de Lenco CR-19 niet duidelijk beschreven met welke knop dit kan. U kunt hiervoor de knop die is aangeduid met nummer 4 gebruiken (zie onderstaande afbeelding).

Op deze knop staat de tekst ''lightning''.