Als uw TFT-1028 na verloop van tijd vanzelf uitschakelt dan is de ''Sleep Timer'' ingeschakeld. De TV schakelt dan automatisch uit na de ingestelde tijd. Standaard staat deze tijd ingesteld op 3 uur.

U kunt de ''Sleep Timer'' uitschakelen door op de afstandbediening te klikken op de knop ''MODE'' (nummer 17 in de onderstaande afbeelding). U komt dan in een menu terrecht waarin u onder andere de ''Sleep Timer'' kunt aanpassen.