Niet alle updates (firmware) zijn makkelijk door iedereen zelf te installeren. Daarbij kunnen firmware bij verkeerd gebruik ook schade toebrengen aan uw product. Dit proberen we te voorkomen en daarom kunt u updates enkel bij ons aanvragen door een mail te sturen naar Lenco Support. Geef in uw bericht ook aan voor welke functionaliteit van uw Lenco product u een update nodig heeft zodat wij u waar mogelijk direct kunnen voorzien van de juiste informatie.