Onlangs heb jij een Lenco product besteld op in onze officiele Lenco webshop op www.lenco.com. Wij hopen natuurlijk dat je langere tijd blij gaat zijn met jouw aankoop en veel mooie momenten gaat beleven met Lenco.

Mocht jouw product toch tegenvallen dan staat het je altijd vrij om je aankoop binnen de bedenktijd gratis retour te sturen naar ons. Je krijgt dan het volledig aankoopbedrag terug of een vervangend product.

Mocht je het Lenco product terug willen sturen en twijfel je of er misschien niet toch een betere oplossing is, twijfel dan niet en vraag ons om advies via support@lenco.com.

Wil jij je product binnen de bedenktijd terug sturen dan is de volgende informatie belangrijk voor jou:

• Je hebt dertig dagen bedenktijd, hierdoor kun je je aankoop binnen dertig dagen na datum van aankoop gratis terug sturen naar ons;

• Het artikel moet in originele staat zijn en in de originele verpakking zitten (stuur de originele doos indien mogelijk terug in de bruine omdoos).

Voldoe je aan deze voorwaarden doorloop dan de volgende stappen:

1. Ga naar lenco.com;

2. Klik op de ‘’Support’’ knop;

3. In de support pagina ga je naar ‘’Retourneren en garantie’’

4. Hier kies je voor het ''Retourprogramma’’, in dit programma kun je jezelf inloggen, gebruik hiervoor het mailadres waarmee je de bestelling het geplaatst en het orderreferentienummer (dit begint met OW of OT). Je krijgt daarna verder aanwijzingen. We horen ook graag van je waarom je je Lenco product graag retourneert, invullen is echter niet verplicht.

Na het retourmelden van je Lenco product ontvang je van ons per mail een bevestiging. Even later krijg je van ons ook per mail een link die jouw toegang geeft tot het DHL retourlabel waarmee je het product gratis naar ons kunt retourneren, dit kan via een DHL ophaalpunt bij jouw in de buurt.