Online bestellen hebben wij voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Binnen 3 stappen is jouw bestelling geplaatst!

1. Plaats de artikelen in jouw winkelmandje
    Heb jij een keuze gemaakt en wil je graag afrekenen? Ga dan naar jouw winkelmandje en klik op 'Doorgaan met bestellen'.

2. Log in of creeër een (eenmalig) account
    Om een bestelling te plaatsen hebben wij verschillende gegevens van jou nodig, zoals:
    - Persoonlijke gegevens;
    - Verzend- en (afwijkend) factuuradres - vul hier al jouw gegevens in;
    - Verzending- selecteer jouw voorkeur;
    - Betaling- selecteer jouw voorkeur.
    Je kunt ervoor kiezen om ook meteen een account aan te maken voor jouw volgende bestellingen. Zodra je deze gegevens hebt ingevuld kun je verder met de afhandeling van jouw bestelling.

3. Controleer jouw bestelling
    Controleer of alles goed is ingevuld en klik vervolgens op 'Order Plaatsen'. Je wordt nu voor je betaling doorgezet naar de betreffende betaalportal. Rond dit af en jouw bestelling is geplaatst. Jij ontvangt van ons daarna een orderbevestiging per mail.